Welke jurk draagt Maxima

Welke jurk draagt Maxima

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Bij een evenement als Koningsdag of Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke outfit heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Koningin Maxima zal er altijd piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het altijd over haar bijzondere hoofddeksels, bij koningin Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de belangrijke dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht uitermate koninklijk. .

De trouwjurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de trouwdag van Willem-Alexander en Maxima, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar jurk was speciaal ontworpen door het modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de trouwjurk was indrukwekkend.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te beschrijven. Elke keer is de jurk van Maxima eigenlijk op voorhand al beroemd. We kijken vol verwachting uit naar een volgende evenement waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.