Tanden bleken kosten

Bij tanden bleken wordt er onderscheid gemaakt tussen de behandelingen bij een tandarts, en de behandelingen die je thuis kunt uitvoeren. Bij dit onderscheid wordt er voornamelijk naar de prijsklasse gekeken. Maar wat kost het eigenlijk, om de tanden te laten bleken?

Tanden bleken tandarts

De kosten voor tanden bleken tandarts kunnen erg uiteen lopen. Met een goede behandeling voor het gehele gebit kun je echter al snel tussen de 300 en 400 euro rekenen. Dit is veel geld, het resultaat dat wordt behaald is dan ook uitstekend. Door deze prijs zijn er veel mensen die liever hun voorkeur geven aan tanden bleken thuis. Dit heeft als voordeel dat het een stuk goedkoper is. Bekijk de actuele prijzen op www.tanden-bleken-123wit.nl.

Tanden bleken thuis

De tanden bleken thuis is erg eenvoudig. Er zijn verschillende middeltjes verkrijgbaar voor een tanden bleek behandeling. Ook met deze middeltjes kun je witte tanden krijgen. Hierbij wordt er een prijs gerekend van 30 tot ongeveer 75 euro. Dit verschilt uiteraard per behandeling. Bij de behandeling zal een duidelijk uitleg zijn bijgevoegd over hoe het in zijn werk gaat en hoe je het beste resultaat kunt behalen. Lees dit dus eerst goed door voor je begint.