Online oorbellen

Online oorbellen

Een internet website die helemaal gaat over oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen. En voor elk budget.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Wat betreft de materiaalkeuze is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

De prijs van oorbellen is grotendeelsafhankelijk van het metaal waarvan de oorbellen zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld van zilver. Ook worden oorbellen soms voorzien van dure diamanten; dan loopt de prijs snel op. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico op allergie verschijnselen.

Oorbellen online zoeken heeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen zoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet verrekend hoeven worden in de kosten van de oorbellen. Een nadeel van online kopen is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct in je oren kunt zien. Maar vrijwel alle online sieradenwinkels bieden de optie om oorbellen terug te sturen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt bij de meeste mensen op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in je oren te laten zitten.

Online vind je oorbellen via oorbellen.info. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen te doorzoeken. De website geeft een uitgebreid overzicht van diverse juweliers op een rij. De prijzen en informatie over de oorbellen staan erbij. Blader zelf door de collectie en wellicht dat er een mooi set oorbellen voor jezelf bij zit. Er is ook meer info te vinden over oorbellen, voor als je hier meer of wilt weten.