MasterChef Australie

MasterChef Australie

Iedereen is er sinds het begin van de televisie serie al gek op: MasterChef Australia.

Omdat we helemaal wild zijn van de show, is er vanaf nu een bijzondere website toegewijd aan MasterChef Australia. Hier staan details te vinden over de kandidaten, de presentatoren en ook details over de recepten.

Zo\’n 15 jaar geleden is het begonnen als een kookwedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het enige programma dat altijd heerlijk is om naar te kijken. Wat is er zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig. De gerechten zijn voortreffelijk.

Heb jij toevallig weleens een uitzending gemist? Het is soms erg jammer om een uitzending te missen. De meeste afleveringen zijn terug te kijkenvia Internet. Soms op Youtube, maar vaker op de websites van de producenten. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kunt terugkijken.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor degrote populairiteit van de show is dat het in de Australische het TV programma erg relaxt en gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn diegene die het presenteren nogal eens onnodig arrogant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is gewoon veel relaxter en positiever. Veel leuker .

MasterChef Australia draait al enige tijd – en is nog steeds populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten . Veel plezier met MasterChef Australia!